Presenttips & ideer på ekovänliga presenter och kit till nyblivna mammor och föräldrar.

Present till en nybliven mamma?

Vad kan du ge bort i Alla Hjärtansdag present till någon som precis har fått barn. Idéer på gåvor som hon faktiskt önskar sig, nu!

Ska du köpa en present till en nybliven mamma? Då kan det faktiskt vara en idé att ge bort något som inte bara är till bebisen, utan till den trötta mamman – som är till för henne!

Det är oftast lätt att hitta söta plagg,  eller en liten leksak till den nya bebisen. Men många gånger blir förstagångsföräldrar överösta med presenter, som sedan ofta blir glömda i spara till senare lådan.

Snyggt amningshalsband som present till nybliven mamma.

Så varför inte satsa på att ge en present till henne, som faktiskt gjort det hårda jobbet, och som alltför ofta kanske blir bortglömd. 

1. Snygga amningshalsband 

När man blir mamma, börjar man oftast prioritera bort sig själv. Går in i bebisbubblan, på med mjukisbyxan och slutar använda smycken för det inte funkar. Och tappar sig själv lite. Så blev det i alla fall för mig.

Men med ett både snyggt och babyvänligt amningshalsband, går det att fortsätta känna sitt forna jag.

Amningshalsband

Bärhalsband som presenttips till nyblivna mammor och pappor

2. Ekologiska bärhalsband

I början funkar bra som pillhalsband vid amning eller flaskmatning.

Senare när barnet kan bäras i bärsele, är det bra med distraktion och ha något att pilla på. Då är ett kortare bärhalsband perfekt, eller att höja  

Och om du köper en neutral ton, som svart, vit eller helt i trä, kan halsbandet också fungera för nyblivna pappan vid flaskmatning eller när bebisen är i bärselet.

Och klimatet såklart, för självklart är våra amningshalsband är endast gjorda av certifierade material. Obehandlade träpärlor och av BPA och ftalat fria silikonpärlor.

Bärhalsband

Mamma och bebis presentkit som annorlunda julklapp till mamman

3. Matchande mamma & baby presentkit

Och vill du köpa något till både nya mamman och bebisen, då är ett matchande mamma baby kit den bästa presentidén. 

Ett amningshalsband till mamman och en matchande napphållare till den nya bebisen! Bättre snygg presentkombo är svår att hitta! Perfekt till både mama och baby.

Mamma & bebis kit

Win-win! för mamma, pappa, barn och planeten.

xoxo
Snygga eko presenter till nyblivna mammor och bebisar från madebyHazel

 

Leave a comment

Please note, comments need to be approved before they are published.